Vinsmagninger

Din Sommelier

Heine Egelund

Heine Egelund er en erfaren sommelier med over 30 års dedikation til vinbranchen.
Med en solid baggrund fra nogle af Danmarks mest anerkendte vinforhandlere, herunder Philipson og Hj Hansen, har Heine opbygget en omfattende viden om vinens verden.

Hans ekspertise stopper dog ikke ved vinen, da han også er uddannet kok og tjener, hvilket giver ham en unik forståelse for samspillet mellem mad og vin.

I dag ejer Heine sommelierkurser.dk, hvor han videreformidler sin viden til kommende sommelierer. Derudover underviser han på restaurantskolen i København, hvor han er en vigtig del af uddannelsen af fremtidens gastronomer og vinkendere. I sin fritid er Heine aktiv som bestyrelsesmedlem i Dansk Sommelier Forening, hvor han bidrager til foreningens arbejde og udvikling.

Med Heine Egelund som din sommelier er du sikret en professionel og passioneret rådgivning, der bygger på mange års erfaring og et dybt engagement i både vin og gastronomi.

Medlem af DSF

Privatselskab

Firmaer

VinKurser

Book idag

Book en unik vinsmagning, skræddersyet efter dit behov.


Priser Jeg tager 450 kr. i timen. Jeg har mulighed for, at selv medbringe vine til smagnigner, men i kan også selv sørge for smageprogram. Kontakt mig og vi kan aftale videre. Heine Egelund