sommelierkurser.dk

Udannelser
Privat vinsmagning

Privat vinsmagning

Det er så hyggeligt at afholde et privatselskab. Det har vi hos sommelierkurser været med til mange gange. Du kan holde din smagning i eget hjem og ennda med egne vine. Ofte oplever vi familier med egen vinkælder, der ønsker at afholde en vinsmagning udført af en professionel sommelier. Alt du skal gøre er at kontakte os og fortælle hvad du ønker, og så kommer vi til dig. Vi er også uddannet kok og tjener og har altid ved aftale mulighed for at tilbyde hjælp til servering og anretning af lettere snacks og appetizere.

Fælles arrangementer

Fælles arrangementer

Vigtige minder kræver unikke oplevelser her er smag og duft også afgørende. Skal du afholde et fællesarrangement hos ekstern part, så er vi behjælpelig til at gøre jeres aften fantastisk, lærerigt og ikke mindst unik.Hos sommelierkurser.dk har vi afholdt diverse smagninger hos slotte, hoteller og restauranter. Vi har en stor erfaring indenfor gastronomi og vin. Vi bliver ofte spurgt til råds af diverse restauranter om vinparring. Skal du holde fællesmiddag, så er vi klar.

Vinkurser

Vinkurser og smagning

Ønsker du at lære dine nærmeste eller kollegaer om vin, så kan du regne med os. Sommelierkurser afholder efter aftale små vinkurser der ligger mellem 500-1500 pr. person. Vinkurserne har fokus på almen viden og en smule i dybden. Vinkurserne kan ikke sammenlignes med sommelieruddannelsen, men kan åbne døre og nye muligheder for folk som ikke endnu har så meget forstand på vinens verden. Vinkurser bliver afholdt efter kundens ønske og vi tilpasser smagningen, læringen derefter. Man kan aldrig blive klog nok på vin.

Brug for en vinsmagning?
Kontakt her